yarnbombing dayEfter att barnen somnat lyckades jag ta mig ut ikväll för lite garngraffiti på självaste Yarnbombing day. För två år sedan drog jag ihop ett gäng som tagga tillsammans längs Årstaviken i Stockholm, (Läs om det här: Yarnbombing day Stockholm 2016) förra året var jag i princip nyförlöst och hade fokus på annat…

Jag hade gärna samlat ihop ett helt gäng även i år. Tyvärr hann jag inte dra ihop något, men lyckades själv ta mig ut med sparade garntaggar jag hade liggandes här hemma. (den som spar den har ;) ) Den uppmärksamme känner kanske igen de olika delarna från tidigare garntaggar…

Även om jag stod där själv och garntagga blev det en peppig kväll tack vara alla fantastiska som passerade, tittade förbi och ville prata lite. Det är ändå fascinerande hur garn gång på gång skapar möten, väcker känslor och minnen.

yarbombing day

Virka dygnet runt finns på InstagramFacebook och Bloglovin.