Som alltid är jag lite nervös inför ett samtal där jag ska prata om slöjd och aktivism. Det spelar ingen roll hur många gånger man gör det. Men som så ofta gick det bra. Igår tog jag nervositeten med mig till Meken i Smedjebacken för samtal och efterföljande workshop. Det kom många fler än vad jag hade förväntat mig och ni var så många som ville stanna på workshopen.

meken i smedjebacken

Det blev en fin eftermiddag med flera fina samtal medan pratbubblor skapades. Och det var många som var intresserade av mitt arbete med garnet, och hur det kan användas för påverkan.

Under workshopen skapades mängder av pratbubblor. Tanken med dessa är att skapa ett gemensamt verk där alla som deltar kommunicerar med varandra. Genom att lämna kvar pratbubblorna lämnar man också kvar en tanke eller en röst.

Samtalet och workshopen var en del av den pågående utställningen Från gatan. Utställningen finns kvar fram till den 1 mars och under hela den tiden har alla som vill möjlighet att komma förbi Meken och göra sin egen pratbubbla att hänga upp bland övriga. Eller varför inte göra en hemma som du sen tar med och sätter upp.

Stort tack alla ni som kom idag!

Och tack till Meken för att ni bjöd in mig.

Tack också till mitt supercrew Lina och Annika. Att ha vänner som stöttar och finns vid ens sida är ovärderligt. Ni är bäst! Ingen protest!
(Suddiga men glada.)

Fler bilder från gårdagen :)
Klicka på dem för större bild.

 

 

Vill du att jag kommer och föreläser eller håller i workshops så hör bara av dig!