Nu börjar längtan efter den friska septemberluften att växa. Luften som fyller en, och lyfter en efter sommarens värme och långsamma stunder. September är den månad som är mitt verkliga nyår. Det är då allting drar igång igen, det är då nya projekt startar upp och idéer vaknar efter att ha legat i en sommardvala och pausats för utflykter, semestrar och fixande.

Det är nu en återvänt till sin uppkoppling och det är nu rutinerna kommer tillbaka och med dem också tiden för det kreativa. En skulle kunna tro att det under semestern skulle kunna finnas hur mycket tid som helst för det, men för min del tycker jag nästan att det är svårare att finna tiden och energin för virkningen då, än annars… till vardags.

Jag tycker om vardagar, men den här hösten ser lite annorlunda ut tidsmässigt jämfört med hur de senaste åren varit. Jag kommer nämligen att jobba heltid, vilket ger mindre tid över till virkande, bloggande, instagram, inspiration, aktivism och idéer. Men jag hoppas innerligt att det ska gå att finna utrymme för allt det ändå, om inte kommer det att börja riva och slita i mig. En känsla som är frustrerande, men också en drivkraft vidare…