Hösttips, virkat en podcast.
Idag är det dags för ett hösttips!

Dagens hösttipset är att lyssna på podden Virkat – en podcast och att virka dina hörlurar lite mysigare. Allt som är mys på hösten känns bra. Josefine och Maria som driver podden är kanske inte så jättefrekventa med att lägga upp nya avsnitt, men de poppar upp lite då och då och jag blir lika glad varje gång. Framförallt är det en väldigt hemtrevlig podd som passar bra att lyssna på oavsett om en är ute på promenad, sitter på tunnelbanan eller gör vad du än vill göra.

Såhär presenterar de sig själva på facebook:
”Välkommen till Sveriges såvitt vi vet första, och enda, podcast om virkning! Vi som pratar är Josefin och Maria, två glada virkare.”

Dessutom tycker jag att jag alltid lär mig något, eller får tips på spännande personer eller projekt att kolla upp, och så väcks även en del idéer. Men framförallt gillar jag att den handlar om virkning och bara virkning eftersom virkningen sällan får det hela fulla fokuset. Upplever snarare att virkning ibland hamnar lite på sidan av andra handarbeten. Så heja för virkning i fokus!

Vill du piffa upp stunden när du lyssnar på Virkat – en podcast kan du alltid virka in dina hörlurar i ett härligt garn. Förutom att de känns lite mysigare, så trasslar de inte ihop sig som de annars gör i väskan. Win! på det!

Virkbeskrivning:

Garn: Jag använde Svarta Fårets garn Freja, färg nr. 299
Virknål: 4
Övrigt: Hörlurar
Virkmönster: Virka fm längs med hela sladden.

Så kura upp dig i soffan med garnet och virknålen, tänd lite ljus, drick en kopp te och börja lyssna.
P1060758