garnbombning

Igår var vi några som för första gången träffades och garnbombade tillsammans, för några var det även allra första gången de var ute och satte upp gerillaslöjd. Så fantastiskt roligt. Vi har träffats genom Facebook-gruppen Gerillaslöjdare Unite, där flera gerillaslöjdare samlats och det är ett perfekt forum för den som söker kumpaner.garngraffiti

Helt förutsättningslöst möttes vi upp i Sundbyberg, och det visade sig att vi alla hade virkat och använt liknande färger, så det blev en fantastisk helhet när det kom upp på stängslet.

Det var ett fint sätt att mötas på och träffa nya vänner. Det ger också en helt annan dimension till garngraffitin tycker jag, själva mötet med andra. Att sitta hemma och virka, och planera och fundera över vad man vill sätta upp och varför är både spännande och inspirerande. Men att sen får sätta upp det, och tillsammans med andra skapa en upplevelse både för oss som ses och för förbipassarenda gör det hela ännu bättre.

Alla glada tillrop från de som gick förbi gjorde heller inte kvällen sämre. Nu håller vi tummarna för att det får sitta uppe ett tag så att fler får ta del av installationen.

virka dygnet runt

sundbyberg

lovebombing

sundbyberg

gerillaslöjd

garngraffiti gerillaslöjd gerillaslöjd