PicsArt_11-26-10.43.13

Virkkalendern 2015 är årets Julkalender

1 december öppnas första luckan i Virkkalendern 2015. En julkalender full av enkla och julmysiga virkmönster som jag hoppas att ni ska inspireras av i väntan på julen.

Hade först en tanke om att jag skulle dra igång det här till nästa jul, eftersom idéen kom rätt sent på året. Men så tänkte jag att: Äh! Det är så fasligt långt till nästa jul och jag vill göra det här nu. Så jag drog igång och började virka helt maniskt under hela november och fick ihop Virkkalendern. Jag har virkat på tunnelbanan, på personalmöten, på konferenser och jag har suttit uppe alldeles för sent kväll efter kväll. Men det här känns fasligt spännande att det har varit svårt att låta bli. Lite nervöst är det också eftersom det här blir min debut med att presentera virkmönster.

Mer information kommer att komma på söndag, och sen drar det hela igång på tisdag i nästa vecka. Jag hoppas att ni ska se fram emot varje lucköppning lika mycket som jag och att vi virkar oss fram till julafton tillsammans.

För den som tycker det är lättare att hålla sig uppdaterad via Instagram går det bra att följa mig där på @virkadygnetrunt