Igår var det Yarnbombing day, och  vilken dag det blev!

Helt ärligt var jag lite nervös igår förmiddag när jag gav mig iväg till Årstaviken med min pirra lastad med stege, buntband, garn och en hel del virkade saker och annat smått som kan vara bra att ha när man ska sätta upp garngraffiti. Det är enkelt att skapa ett Facebook-event om Yarnbombing day, Stockholm, men när dagen äntligen kommer vet man trots allt inte hur många som tänker dyka upp och vad som kommer att formas.

mormorsrutor

Men wow! Vi blev verkligen ett helt gäng och vi fick upp en stor, gemensam garngraffiti, och det kändes som att alla var nöjda med dan och ivriga över att få ses och göra något liknande igen.

yarnbombing day

Det är verkligen lika häftig varje gång att se hur man tillsammans kan kan skapa något stort genom att alla bidrar med sin del, skapad på ett sätt som passar var och en men som sen tillsammans bildar en fantastisk enhet.

gerillaslöjd yarnbombing day gerillaslöjd garngraffiti yarnbombing day garngraffitistreetartgarngraffiti

TACK alla ni som kom idag!
Hoppas att vi ses snart igen :)

Läs mer!

Du kan läsa mer om dagen hos Svt Stockholm och deras artikel Garngraffiti i Tantolunden, eller hos Södermalmsnytt som skriver om: Här ”bombar” guerilla-virkare Södermalm med garnkonst.

garngraffiti

Trött men glad efter flera timmar på plats :)