virkkalendern 2015

Virkkalendern 2015 är årets julkalender för oss som älskar att virka.

Idag är det första advent, och på tisdag är det äntligen 1 december och dags för Virkkalendern 2015 att öppna första luckan. Virkkalendern är en julkalender för oss som älskar att virka och som vill ha lite virkinspiration mitt i julstöket. Virkmönstren är julmysiga, men framförallt enkla så att en ska hinna virka en liten stund då och då och ändå bli klar innan jul.

Varje dag kl 11:00 öppnas en ny lucka här på bloggen med ett nytt virkmönster och jag hoppas att Virkkalendern ska vara till glädje och inspiration för dig.

Eftersom jag lagt ner mycket tid på att ta fram Virkkalendern vill jag gärna att du länkar tillbaka till det specifika mönstret, eller till @virkadygnetrunt på Instagram. Använd #virkkalendern2015 om du lägger ut bilder på det du virkat. På så sätt kan vi alla ta del av varandras virkande och Virkkalendern 2015 blir något vi gör tillsammans.

Om du upptäcker problem med något mönster så hör gärna av dig så att jag kan förtydliga och förbättra det. Maila till virkadygnetrunt@gmail.com eller lämna en kommentar.