vab
Vab en hel vecka, toppad med en egen matförgiftning (jävla ruccola) och begynnande halsont, motiverar inte virkinspirationen något vidare. På något vis lyckades jag hasa mig iväg på virkkursen i onsdagskväll, och komma igång med ett projekt som ändå pockar på inspirationen.

Men annars stirrar jag mest på garnhögarna av olika projekt och tänker trötta, grumliga tankar om att jag skulle vilja… Men tröttheten är så stor och istället för att omges att varmt och härligt garn simmar vi omkring i ett kaosigt sjukhem med en överfull diskbänk och snorpapper var en än ser…

Men idag är det äntligen fredag och jag puschar på mantrat ”Snart är vi friska och snart är det vår, snart är vi friska och snart är det vår” Eli har dessutom sovit i snart två timmar och Anna har lovat att komma hem med popcorn, så visst tusan blir det fredagsmys här hemma också ikväll, med hopp om en ny frisk och inspirerande vecka.