sticka virka brodera

I november för snart ett år sedan kom Erja Lempinen, fotograf, och Karolin Olsson, språkkonsult, hem till mig för att fota och prata virkning inför en lättläst bok om handarbete, och nu finns boken här. Jag tycker att boken är så himla fin och känner mig väldigt glad över att få vara med i den. Boken heter Sticka Virka Brodera och ges ut av LL-förlaget.

Lättläst förlag
Lite extra roligt är att de virkade händerna av Elin @rutigt_ som satt uppe utanför Gerillaslöjdsfsetivalen i Bagarmossen finns på bokens omslag. Även Strikkchics garnbombade träd, som också satt uppe under festivalen, finns med i boken.virka dygnet runt
Förutom om mig så kan du också läsa om Laila Dallo som stickar och Johan Ronström som broderar.
sticka virka brodera sänggavel

maria yvell

TACK så jättemycket för att jag fick vara med!!

Virka dygnet runt finns på InstagramFacebook och Bloglovin.