Kreativ virkning är en lekfull och kravlös virkmetod framtagen och utvecklad av Maria Yvell. Metoden har tagits fram som ett verktyg att komma förbi känslan av prestation och i stället känna lust och inspiration till att våga utforska virkningens möjligheter.

För att delta är det bra att har virkat något innan. Däremot behöver du inte kunna alla grundmaskor för att delta. Det viktiga är lusten till virkningen och att alla deltar efter sina förutsättningar.

Kursen Kreativ virkning ges både på plats i Stockholm och digitalt via plattformen Zoom. Den kan även dyka upp på andra platser i landet.

Nästa kurstillfälle

måndag 7 november, Stockholm, klockan 18:00-20:15. I kursen ingår allt material och det bjuds på fika. 8 platser.
Pris: 600 kr (inklusive material och fika)
Anmäl dig här: Kreativ virkning, Stockholm

måndag 21 november, digitalt på Zoom, klockan 18:00-20:00. Du som deltar behöver använda eget material i form av olika garner och virknålar. 10 platser.
Pris:
Anmäl dig här: Kreativ virkning, digitalt via Zoom

Så härligt. Kreativt och vilsamt. Blir sugen på att virka mer.

– Kursdeltagare

Skön inställning, bra att öva på att tänka utanför boxen, att allt inte måste vara rätt/fel eller enligt en viss instruktion, kreativt, bra struktur.

– Kursdeltagare

Det var lugnande och härligt.

– Kursdeltagare

Roligt att få göra efter uppgifter, att få tänka fritt, att se hur dom andra tolkade uppgiften.

– Kursdeltagare

Våren 2022 beviljades medel för
att utveckla metoden Kreativ virkning.
Tack för att ni är med och möjliggör detta!

Stort TACK också till alla testvirkare och till referensgruppen för den tid och det engagemang ni lagt för att på olika sätt bidra till utvecklandet av virkmetoden Kreativ virkning.