juntan_stor_webb

På söndag är det dags igen för JUNTAN, en graffiti- och gatukonstträff för brudar, transpersoner och queers. Sist kunde jag tyvärr inte komma eftersom jag var hemma och sjuk, men från de som var där hörde jag att det var en kanonträff.

Min förhoppning är att kunna komma nu på söndag, men jag vet inte om det är möjligt. Är nämligen i Göteborg hela helgen. Tåget är förhoppningsvis tillbaka i Stockholm i tid för att jag ska hinna dit, hänger nog mer på orken… Men jag känner mig oerhört peppe, så jag håller tag i den energin och längtan.

Om jag lyckas ta mig till Juntan hoppas jag på att det finns någon mer som har tagit med sig garn, och att inte alla kommer att stå ute vid väggen och måla.

Kom du också vettja!

Du hittar Juntans sida på facebook via den här länken:
https://www.facebook.com/graffdjur?fref=ts