Gerillaslöjdare unite tagga #metoo

Idag var vi ett gäng från Facebook-gruppen Gerillaslöjdare unite! som samlades i Tanto (Stockholm) för att tillsammans sätta upp gerillaslöjd under temat #metoo. Peppen, energin och systerskapet var stort i en grupp blandad av förstagångstaggare och mer etablerade gerillaslöjdare. Det är också en av anledningarna till att jag tycker att den här rörelsen av gerillaslöjdare och feminister är så fantastisk.

yarnbombing

Mitt bidrag idag var lite magi.
Hocus pocus! Patriarchy is gone!

#metoo

gerillaslöjdare unite

Tillsammans skapar vi förändring! Och jag tycker alltid det är lika fantastiskt att samlas tillsammans för att gerillaslöjda. Jag fascineras också varje gång över helheten trots att alla skapat var och en på sitt håll.

craftivism

@ragtale

ragtale

A dream that you love someone.
A dream that the wars are done.

yarnbombing

@strikkchicks

craftivism

 

virka

gerillaslöjdare unite

Motstånd!
Mot stånd!

sticka

gerillaslöjd

gerillaslöjd

sibyllan

@sibyllagun

 

Virka dygnet runt finns på InstagramFacebook och Bloglovin.

2 thoughts on “Gerillaslöjdare unite tagga #metoo

  1. Tack för ett inspirerande möte. ☺️Roligt att vi blev så många. Alla olika stilar och hantverksmässiga uttryck gav åtminstone mig möjligheten till nya idéer/ny inspiration. Hoppas på fler möten som det här. Glad att du /ni orkar dra lasset åt oss andra som bara hänger på. ☺️

    1. Visst var det fantastiskt! Det är ju verkligen något speciellt i att göra saker tillsammans och på samma gång stärka varandra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>