Virka dygnet runt

Idag bar det av till Bagarmossen för att gerillaslöjda. Det var ett tag sedan, så det kändes härligt att vara igång igen. Dagens gerillaslöjd talar rätt mycket för sig själv. Men jag kände att det vi alla behöver lite extra av den här gråa vintern är just solsken och kramar. Hoppas det kan värma någon som ser den.

Ann Jonasson Lignercrona

Jag hade också sällskap av fotografen Ann Jonasson Lignercrona. Hon passade på att ta bilder inför en artikel om mig i kommande numret av Stickat och sånt. Det blev två roliga timmar och jag ser fram emot att se hur det blev.

Ann Jonasson Lignercronas hemsida hittar du här: https://www.annjonasson.se/

Gerillaslöjd, solsken och kramar

Att vara igång igen startade även suget efter att få sätta upp mer gerillaslöjd. Får se vad som kan komma härnäst. Framförallt vore det roligt om det också skulle kunna inspirera flera att haka på. Häftigt vore om stängslet runt hela tennisplanen kunde blir full med gerillaslöjd.

Gerillaslöjd

Bredvid det klara solskenet hänger den numera ganska grå enhörningen jag satte upp för ungefär 2,5 år sedan. Det är nog dags att plocka ner den. Har tänkt på det ett tag utan att det blivit av. Men idag blev det så tydligt att min förra gerillaslöjd slitits ut av väder och vind och att alla de klara färgerna successivt försvunnit.

Kram!