Garngraffitin i Snösätra
I april gjorde jag och Lina ett samarbete med garngraffiti och graffitimålning på Spring Remake (Sveriges största graffiti-evenemang) i Snösätra där Lina målade och jag gjorde virkade detaljer. Vi jobbade med en plåtdörr, så jag satte fast det jag virkat med magneter. Det var en chansning och jag tänkte att garngraffitin kanske inte skulle sitta kvar särskilt länge. I söndags var vi förbi Snösätra igen för att hänga upp Linas lucka i Kladdventskalendern så vi passade på att kolla in vårt tidigare verk,  och molnet och grässtråna satt fortfarande kvar. Solen visste jag redan hade lossnat, men det var verkligen över förväntan att det andra satt kvar. Rättade till grässtråna något innan vi gick därifrån.
Garngraffitin i Snösätra Garngraffitin i Snösätra Garngraffitin i Snösätra