virkad sjal mönster

Ibland när jag vill lära mig eller testa att virka något nytt så kollar jag ibland på andra virkmönster för att förstå hur jag ska göra och ibland testar jag mig fram. När jag fick en idé om en virkad sjal gjorde jag på det sistnämnda viset, och det slutade i en betydligt större sjal äv vad som var ursprungsplanen. Men färgerna och powern blev som jag tänkt mig. Så nu antar jag att jag får sätta igång att virka sjal nummer 2 för att den ska bli exakt sådär som jag tänkt mig och utan de misstag jag gjort längs vägen… Oavsett så är jag väldigt glad över den här färgstarka feministiskt virkade sjalen som både kommer att värma och stärka den som bär sjalen.

Material jag använde var:
Virknål: nr 3
Garn: Nova (i flera färger) från Järbo garn

Storlek:
Höjd 113 cm, bredd 164 cm

virkad sjal

virkade ränder

feminism

feministisk sjal

stor virkad sjal

virkad sjal

virkmönster sjal

 

 

Virka dygnet runt finns på InstagramFacebook och Bloglovin.