Polkagrisen.

Min plan var att plocka ner Polkagrisen ikväll för att den inte skulle bli hängandes över julen och bli tråkig och tappa formen i regnet. Men Lina gick förbi där i morse och såg att det var någon, eller kanske några, som hunnit före mig. Så vi begav oss till brottsplatsen för att kolla av att allt såg okej ut och att inte en massa skräp lämnats på platsen.

Polkagrisen.

Först trodde jag att Polkagrisen var helt försvunnen, det får en trots allt räkna med kan hända när en sätter upp garngraffiti, men så dök den upp en liten bit längre bort. Det var några som roat sig med att släpa runt den för att avslutningsvis pryda en skola i närheten. Nu har jag släpat hem Polkagrisen och lagt den ute på balkongen för att torka. Förhoppningsvis kan jag återanvända allt material. Lite tvätt av garn och täcken så kan det säkert bli något nytt och spännande.

Polkagrisen.

Polkagrisen. Polkagrisen.